profesor uczelni w jednostce Zakład Bromatologii
|
dr hab. inż.
Paweł Zagrodzki
prof. UJ
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
23/24Z - Bromatologia FA.FA.JS.4o0125
23/24Z - Bromatologia OWL.ZZCD.P.1o0125
23/24Z - Dietetyka w kosmetologii FA.KO.2N.1f0238
23/24Z - Dietetyka w kosmetologii FA.KO.2S.1f0238
23/24Z - Etnodietetyka LE.DI.1S.1f0314
23/24Z - Neurogastronomika LE.DI.1S.1f0829
23/24Z - Promocja zdrowia FA.KO.2N.1f1294
23/24Z - Promocja zdrowia FA.KO.2S.1f1294
23/24Z - Suplementy diety LE.DI.2S.2f1537
23/24Z - Wpływ diety na stan skóry LE.DI.1S.1f1649
23/24Z - Zdrowotne aspekty wina WFa.SKP-1EN-O-ZdrAsp
23/24L - Analiza i ocena jakości żywności LE.DI.1S.2o0026
23/24L - Etnodietetyka LE.DI.1S.1f0314
23/24L - Interakcje leku z pożywieniem - aspekty kliniczne LE.DI.2S.2o0610
23/24L - Neurogastronomika LE.DI.1S.1f0829
23/24L - Suplementy diety FA.KO.2N.1f1537
23/24L - Suplementy diety FA.KO.2S.1f1537
23/24L - Suplementy diety LE.DI.2S.2f1537
23/24L - Wpływ diety na stan skóry FA.KO.2N.2f1649
23/24L - Wpływ diety na stan skóry FA.KO.2S.2f1649
23/24L - Wpływ diety na stan skóry LE.DI.1S.1f1649
23/24L - Zdrowotne aspekty wina OWF.ENOL.P.1o2097
Prowadzone przedmioty
23/24Z - Bromatologia FA.FA.JS.4o0125:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Dietetyka w kosmetologii FA.KO.2N.1f0238:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Poprawa jakości życia w oparciu o nowe odkrycia z chronobiologii LE.DI.1S.1f1037:
Wykład w formie kształcenia na odległość (grupa 1)
23/24L - Analiza i ocena jakości żywności LE.DI.1S.2o0026:
Wykład w formie kształcenia na odległość (grupa 1)