Jakość i bezpieczeństwo żywności LE.DI.2S.1f0628
Ćwiczenia (CW)
Semestr zimowy 2020/2021
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Liczba godzin: | 20 | ||
Limit miejsc: | (brak limitu) |
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca ![]() |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Joanna Zając, Jadwiga Helbin | 10/ |
szczegóły![]() |
2 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Jadwiga Helbin, Joanna Zając | 9/ |
szczegóły![]() |
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.