Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Punkt LogowaniaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Mikrobiologia ogólna i żywności LE.DI.1S.1o0790
Ćwiczenia (CW) Semestr letni 2020/2021

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 15
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie lub ocena

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Akcje
1 (brak danych), (sala nieznana)
Małgorzata Biernat-Sudolska, Magdalena Skóra, Agata Pietrzyk, Agnieszka Chmielarczyk, Monika Brzychczy-Włoch, Anna Tomusiak-Plebanek 9/ szczegóły
2 (brak danych), (sala nieznana)
Agnieszka Chmielarczyk, Dominika Salamon, Anna Tomusiak-Plebanek, Katarzyna Talaga-Ćwiertnia, Agnieszka Sroka-Oleksiak, Sława Szostek 8/ szczegóły
3 (brak danych), (sala nieznana)
3/ szczegóły
4 (brak danych), (sala nieznana)
6/ szczegóły
5 (brak danych), (sala nieznana)
Małgorzata Biernat-Sudolska, Magdalena Skóra, Agata Pietrzyk, Agnieszka Chmielarczyk, Monika Brzychczy-Włoch, Anna Tomusiak-Plebanek 7/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.