Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Punkt LogowaniaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Mikrobiologia ogólna i żywności LE.DI.1S.1o0790
Seminarium (SEM) Semestr letni 2020/2021

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 16
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie lub ocena

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Akcje
1 (brak danych), (sala nieznana)
Agata Pietrzyk, Barbara Zawilińska, Magdalena Strus, Paweł Krzyściak, Tomasz Gosiewski, Agnieszka Sroka-Oleksiak 17/ szczegóły
2 (brak danych), (sala nieznana)
Agata Pietrzyk, Barbara Zawilińska, Magdalena Strus, Paweł Krzyściak, Tomasz Gosiewski, Agnieszka Sroka-Oleksiak 16/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.