Technologia żywności i potraw LE.DI.1S.2o1583
Ćwiczenia (CW)
Semestr letni 2020/2021
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Liczba godzin: | 20 | ||
Limit miejsc: | (brak limitu) | ||
Zaliczenie: | Zaliczenie lub ocena |
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca ![]() |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Jadwiga Helbin, Joanna Zając | 7/7 |
szczegóły![]() |
2 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Jadwiga Helbin, Joanna Zając | 7/7 |
szczegóły![]() |
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.