Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Punkt LogowaniaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Analiza i ocena jakości żywności LE.DI.1S.2o0026
Ćwiczenia (CW) Semestr letni 2020/2021

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 27
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie lub ocena

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Akcje
1 (brak danych), (sala nieznana)
Mirosław Krośniak, Justyna Dobrowolska-Iwanek, Joanna Chłopicka, Małgorzata Tyszka-Czochara 7/7 szczegóły
2 (brak danych), (sala nieznana)
Mirosław Krośniak, Justyna Dobrowolska-Iwanek, Joanna Chłopicka, Małgorzata Tyszka-Czochara 7/7 szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.