Higiena i zdrowotne aspekty żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | LE.DI.1S.1f0559 | Kod Erasmus / ISCED: |
(brak danych)
/
(0912) Medycyna
![]() |
Nazwa przedmiotu: | Higiena i zdrowotne aspekty żywności | ||
Jednostka: | Wydział Lekarski | ||
Grupy: |
Grupa 1A: |
||
Punkty ECTS i inne: |
2.00 ![]() ![]() |
||
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/2021" (w trakcie)
Okres: | 2021-02-25 - 2021-06-15 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 10 godzin ![]() Kształcenie na odległość, 10 godzin ![]() Seminarium, 10 godzin ![]() |
|
Koordynatorzy: | Jadwiga Helbin | |
Prowadzący grup: | Jadwiga Helbin, Joanna Zając | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/4851ad9d-8831-4dfe-9b05-8022ddde910b.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Przedmiot - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.