Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Punkt LogowaniaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Higiena i zdrowotne aspekty żywności

Informacje ogólne

Kod przedmiotu: LE.DI.1S.1f0559 Kod Erasmus / ISCED: (brak danych) / (0912) Medycyna
Nazwa przedmiotu: Higiena i zdrowotne aspekty żywności
Jednostka: Wydział Lekarski
Grupy: Grupa 1A:
Punkty ECTS i inne: 2.00
zobacz reguły punktacji
Język prowadzenia: polski

Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/2021" (jeszcze nie rozpoczęty)

Okres: 2021-02-24 - 2021-06-15
Wybrany podział planu:


powiększ
zobacz plan zajęć
Typ zajęć: Ćwiczenia, 10 godzin więcej informacji
Kształcenie na odległość, 10 godzin więcej informacji
Seminarium, 10 godzin więcej informacji
Koordynatorzy: Jadwiga Helbin
Prowadzący grup: Jadwiga Helbin, Joanna Zając
Strona przedmiotu: https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/4851ad9d-8831-4dfe-9b05-8022ddde910b.pdf
Lista studentów: (nie masz dostępu)
Zaliczenie: Przedmiot - Zaliczenie na ocenę
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.