Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Punkt LogowaniaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Mikrobiologia ogólna i żywności

Informacje ogólne

Kod przedmiotu: LE.DI.1S.1o0790 Kod Erasmus / ISCED: (brak danych) / (0912) Medycyna
Nazwa przedmiotu: Mikrobiologia ogólna i żywności
Jednostka: Wydział Lekarski
Grupy:
Punkty ECTS i inne: 2.00
zobacz reguły punktacji
Język prowadzenia: polski

Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/2021" (w trakcie)

Okres: 2021-02-25 - 2021-06-15
Wybrany podział planu:


powiększ
zobacz plan zajęć
Typ zajęć: Ćwiczenia, 15 godzin więcej informacji
Kształcenie na odległość, 14 godzin więcej informacji
Seminarium, 16 godzin więcej informacji
Koordynatorzy: Małgorzata Bulanda, Anna Tomusiak-Plebanek
Prowadzący grup: Małgorzata Biernat-Sudolska, Monika Brzychczy-Włoch, Agnieszka Chmielarczyk, Artur Drzewiecki, Tomasz Gosiewski, Paweł Krzyściak, Agata Pietrzyk, Dominika Salamon, Magdalena Skóra, Agnieszka Sroka-Oleksiak, Magdalena Strus, Sława Szostek, Katarzyna Talaga-Ćwiertnia, Anna Tomusiak-Plebanek, Barbara Zawilińska
Strona przedmiotu: https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/9524a365-b42f-4cf1-8f81-c39ef9bf4c59.pdf
Lista studentów: (nie masz dostępu)
Zaliczenie: Przedmiot - Zaliczenie
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.