Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Punkt LogowaniaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Podstawy żywienia człowieka

Informacje ogólne

Kod przedmiotu: LE.DI.1S.1o1027 Kod Erasmus / ISCED: (brak danych) / (0912) Medycyna
Nazwa przedmiotu: Podstawy żywienia człowieka
Jednostka: Wydział Lekarski
Grupy:
Punkty ECTS i inne: 0 LUB 4.00 (w zależności od programu)
zobacz reguły punktacji
Język prowadzenia: polski

Zajęcia w cyklu "Rok akademicki 2020/2021" (w trakcie)

Okres: 2020-10-01 - 2021-06-15
Wybrany podział planu:


powiększ
zobacz plan zajęć
Typ zajęć: Ćwiczenia, 22 godzin więcej informacji
Kształcenie na odległość, 25 godzin więcej informacji
Seminarium, 23 godzin więcej informacji
Koordynatorzy: Jadwiga Helbin
Prowadzący grup: Paulina Głodo, Jadwiga Helbin, Agata Skop-Lewandowska, Joanna Zając
Strona przedmiotu: https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/0049d1ac-b856-4438-943f-f74e627f5d2c.pdf
Lista studentów: (nie masz dostępu)
Zaliczenie: Przedmiot - Egzamin
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.