Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Punkt LogowaniaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Mikrobiologia ogólna i żywności

Informacje ogólne

Kod przedmiotu: LE.DI.1S.2o0790 Kod Erasmus / ISCED: (brak danych) / (0912) Medycyna
Nazwa przedmiotu: Mikrobiologia ogólna i żywności
Jednostka: Wydział Lekarski
Grupy:
Punkty ECTS i inne: 0 LUB 2.00 (w zależności od programu)
zobacz reguły punktacji
Język prowadzenia: polski

Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2020/2021" (zakończony)

Okres: 2020-10-01 - 2021-01-28
Wybrany podział planu:


powiększ
zobacz plan zajęć
Typ zajęć: Ćwiczenia, 9 godzin więcej informacji
Kształcenie na odległość, 10 godzin więcej informacji
Seminarium, 11 godzin więcej informacji
Koordynatorzy: Małgorzata Bulanda, Anna Tomusiak-Plebanek
Prowadzący grup: Małgorzata Biernat-Sudolska, Agnieszka Chmielarczyk, Paweł Krzyściak, Magdalena Skóra, Agnieszka Sroka-Oleksiak, Magdalena Strus, Sława Szostek, Katarzyna Talaga-Ćwiertnia, Anna Tomusiak-Plebanek, Barbara Zawilińska
Strona przedmiotu: https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/3defabcb-49fb-47bc-a6a2-61787956b480.pdf
Lista studentów: (nie masz dostępu)
Zaliczenie: Przedmiot - Egzamin

Zajęcia w cyklu "Rok akademicki 2020/2021" (w trakcie)

Okres: 2020-10-01 - 2021-06-15
Wybrany podział planu:


powiększ
zobacz plan zajęć
Typ zajęć: (brak danych)
Koordynatorzy: (brak danych)
Prowadzący grup: (brak danych)
Lista studentów: (nie masz dostępu)
Zaliczenie: Egzamin
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.