Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Punkt LogowaniaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Etyka w żywieniu

Informacje ogólne

Kod przedmiotu: LE.DI.2S.1o0323 Kod Erasmus / ISCED: (brak danych) / (0223) Filozofia i etyka
Nazwa przedmiotu: Etyka w żywieniu
Jednostka: Wydział Lekarski
Grupy:
Punkty ECTS i inne: 0 LUB 1.00 (w zależności od programu)
zobacz reguły punktacji
Język prowadzenia: polski

Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/2021" (w trakcie)

Okres: 2021-02-25 - 2021-06-15
Wybrany podział planu:


powiększ
zobacz plan zajęć
Typ zajęć: Kształcenie na odległość, 10 godzin więcej informacji
Seminarium, 10 godzin więcej informacji
Koordynatorzy: Zbigniew Zalewski
Prowadzący grup: Zbigniew Zalewski
Strona przedmiotu: https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/93313faf-3495-47fb-9f08-c1bc2e5fedba.pdf
Lista studentów: (nie masz dostępu)
Zaliczenie: Przedmiot - Zaliczenie na ocenę
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.