Etyka w żywieniu
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | LE.DI.2S.1o0323 | Kod Erasmus / ISCED: |
(brak danych)
/
(0223) Filozofia i etyka
![]() |
Nazwa przedmiotu: | Etyka w żywieniu | ||
Jednostka: | Wydział Lekarski | ||
Grupy: | |||
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
1.00
(w zależności od programu) ![]() ![]() |
||
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/2021" (w trakcie)
Okres: | 2021-02-25 - 2021-06-15 |
![]() |
Typ zajęć: |
Kształcenie na odległość, 10 godzin ![]() Seminarium, 10 godzin ![]() |
|
Koordynatorzy: | Zbigniew Zalewski | |
Prowadzący grup: | Zbigniew Zalewski | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/93313faf-3495-47fb-9f08-c1bc2e5fedba.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Przedmiot - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.