Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Punkt LogowaniaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Podstawy żywienia człowieka

Informacje ogólne

Kod przedmiotu: NZ.ZP.1S.1o1027 Kod Erasmus / ISCED: (brak danych) / (0919) Ochrona zdrowia (inne)
Nazwa przedmiotu: Podstawy żywienia człowieka
Jednostka: Wydział Nauk o Zdrowiu
Grupy:
Punkty ECTS i inne: 0 LUB 3.00 (w zależności od programu)
zobacz reguły punktacji
Język prowadzenia: polski

Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/2021" (w trakcie)

Okres: 2021-02-25 - 2021-06-15
Wybrany podział planu:


powiększ
zobacz plan zajęć
Typ zajęć: Ćwiczenia, 30 godzin więcej informacji
Kształcenie na odległość, 10 godzin więcej informacji
Wykład, 20 godzin więcej informacji
Koordynatorzy: Beata Piórecka, Jaśmina Żwirska
Prowadzący grup: Ewa Błaszczyk-Bębenek, Agnieszka Ostachowska-Gąsior, Beata Piórecka
Strona przedmiotu: https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/d8c5998a-a77d-490c-8f4b-872be3a267fd.pdf
Lista studentów: (nie masz dostępu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.