Podstawy żywienia człowieka
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NZ.ZP.1S.1o1027 | Kod Erasmus / ISCED: |
(brak danych)
/
(0919) Ochrona zdrowia (inne)
![]() |
Nazwa przedmiotu: | Podstawy żywienia człowieka | ||
Jednostka: | Wydział Nauk o Zdrowiu | ||
Grupy: | |||
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
3.00
(w zależności od programu) ![]() ![]() |
||
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/2021" (w trakcie)
Okres: | 2021-02-25 - 2021-06-15 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 30 godzin ![]() Kształcenie na odległość, 10 godzin ![]() Wykład, 20 godzin ![]() |
|
Koordynatorzy: | Beata Piórecka, Jaśmina Żwirska | |
Prowadzący grup: | Ewa Błaszczyk-Bębenek, Agnieszka Ostachowska-Gąsior, Beata Piórecka | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/d8c5998a-a77d-490c-8f4b-872be3a267fd.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.