Chemia spożywcza z elementami technologii żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | WCh-CM-H103-20 | Kod Erasmus / ISCED: |
(brak danych)
/
(0531) Chemia
![]() |
Nazwa przedmiotu: | Chemia spożywcza z elementami technologii żywności | ||
Jednostka: | Wydział Chemii | ||
Grupy: |
Przedmioty obowiązkowe dla panelu Chemia i monitoring środowiska I rok II semestr CHEMIA II stopień |
||
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
3.00
(w zależności od programu) ![]() ![]() |
||
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/2021" (w trakcie)
Okres: | 2021-02-25 - 2021-06-15 |
![]() |
Typ zajęć: |
Wykład, 30 godzin ![]() |
|
Koordynatorzy: | Magdalena Kurdziel | |
Prowadzący grup: | Magdalena Kurdziel | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Przedmiot - Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.