Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Punkt LogowaniaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Substancje szkodliwe dla środowiska w żywności i kosmetykach

Informacje ogólne

Kod przedmiotu: WCh-CM-H106-19 Kod Erasmus / ISCED: (brak danych) / (0531) Chemia
Nazwa przedmiotu: Substancje szkodliwe dla środowiska w żywności i kosmetykach
Jednostka: Wydział Chemii
Grupy: Przedmioty obowiązkowe dla panelu Chemia i monitoring środowiska I rok II semestr CHEMIA II stopień
Punkty ECTS i inne: 0 LUB 3.00 (w zależności od programu)
zobacz reguły punktacji
Język prowadzenia: polski

Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/2021" (w trakcie)

Okres: 2021-02-25 - 2021-06-15
Wybrany podział planu:


powiększ
zobacz plan zajęć
Typ zajęć: Laboratorium, 30 godzin więcej informacji
Wykład, 15 godzin więcej informacji
Koordynatorzy: Katarzyna Hąc-Wydro
Prowadzący grup: Karolina Augustyniak, Aneta Blat, Katarzyna Hąc-Wydro, Marcin Kobielusz, Mirosława Kot, Paweł Miśkowiec, Katarzyna Zięba
Lista studentów: (nie masz dostępu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Sylabus przedmiotu dla studentów rozpoczynających studia od roku akademickiego 19/20 lub później:

chemia, rok 1

Uwagi:

Wykłady: 7 zajęć (1.03.-19.04.2021)

Laboratorium: 6 zajęć (27.04.-8.06.2021)

Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.