Żywienie człowieka
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | WOZ.FN-Zc | Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Żywienie człowieka | ||
Jednostka: | Wydział Nauk o Zdrowiu | ||
Grupy: |
Przedmioty fakultatywne, fizjoterapia, niestacjonarne II stopnia, 2 rok |
||
Punkty ECTS i inne: |
2.00 ![]() |
||
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/2021" (w trakcie)
Okres: | 2021-02-25 - 2021-06-15 |
![]() |
Typ zajęć: |
Wykład, 20 godzin, 40 miejsc ![]() |
|
Koordynatorzy: | Ewa Błaszczyk-Bębenek, Jaśmina Żwirska | |
Prowadzący grup: | Agnieszka Ostachowska-Gąsior, Beata Piórecka | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/807bc8f7-ee66-4c56-9339-d9b9a41f88f9.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.