Wpływ leków i żywności na wyniki badań laboratoryjnych
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | FA.AM.JS.5f1650 |
Kod Erasmus / ISCED: |
(brak danych)
/
(0914) Diagnostyka medyczna i techniki terapeutyczne
|
Nazwa przedmiotu: | Wpływ leków i żywności na wyniki badań laboratoryjnych |
Jednostka: | Wydział Farmaceutyczny |
Grupy: |
przedmioty analityka medyczna, studia jednolite magisterskie stacjonarne Vr, wszystkie, fakultety |
Punkty ECTS i inne: |
1.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2023/2024" (zakończony)
Okres: | 2023-10-01 - 2024-01-28 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Seminarium, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Magdalena Kurnik-Łucka | |
Prowadzący grup: | Magdalena Kurnik-Łucka | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/bd4fcc28-5e45-494e-99c4-b995aa6a98ff.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.