Chemia żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | LE.DI.1S.1o0138 |
Kod Erasmus / ISCED: |
(brak danych)
/
(0912) Medycyna
|
Nazwa przedmiotu: | Chemia żywności |
Jednostka: | Wydział Lekarski |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
4.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Rok akademicki 2023/2024" (w trakcie)
Okres: | 2023-10-01 - 2024-06-16 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 30 godzin
Seminarium, 20 godzin
Wykład w formie kształcenia na odległość, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Joanna Dulińska-Litewka | |
Prowadzący grup: | Paulina Dudzik, Joanna Dulińska-Litewka, Magdalena Górny, Barbara Stopa, Grzegorz Zemanek | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/bb82396a-e8a5-4ce4-8d65-b4cd984ce17a.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.