Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Punkt LogowaniaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Chemia żywności

Informacje ogólne

Kod przedmiotu: LE.DI.1S.1o0138 Kod Erasmus / ISCED: (brak danych) / (0912) Medycyna
Nazwa przedmiotu: Chemia żywności
Jednostka: Wydział Lekarski
Grupy:
Punkty ECTS i inne: 4.00
zobacz reguły punktacji
Język prowadzenia: polski

Zajęcia w cyklu "Rok akademicki 2020/2021" (zakończony)

Okres: 2020-10-01 - 2021-06-15
Wybrany podział planu:


powiększ
zobacz plan zajęć
Typ zajęć: Ćwiczenia, 30 godzin więcej informacji
Kształcenie na odległość, 30 godzin więcej informacji
Seminarium, 20 godzin więcej informacji
Koordynatorzy: Joanna Dulińska-Litewka
Prowadzący grup: Paulina Dudzik, Joanna Dulińska-Litewka, Magdalena Górny, Jan Ignacak, Grzegorz Zemanek
Strona przedmiotu: https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/1928881e-d95f-498d-a1e6-5ddbf4cc106c.pdf
Lista studentów: (nie masz dostępu)
Zaliczenie: Przedmiot - Egzamin
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.