Chemia żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | LE.DI.1S.1o0138 | Kod Erasmus / ISCED: |
(brak danych)
/
(0912) Medycyna
![]() |
Nazwa przedmiotu: | Chemia żywności | ||
Jednostka: | Wydział Lekarski | ||
Grupy: | |||
Punkty ECTS i inne: |
4.00 ![]() ![]() |
||
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Rok akademicki 2020/2021" (w trakcie)
Okres: | 2020-10-01 - 2021-06-15 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 30 godzin ![]() Kształcenie na odległość, 30 godzin ![]() Seminarium, 20 godzin ![]() |
|
Koordynatorzy: | Joanna Dulińska-Litewka | |
Prowadzący grup: | Paulina Dudzik, Joanna Dulińska-Litewka, Magdalena Górny, Grzegorz Zemanek | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/1928881e-d95f-498d-a1e6-5ddbf4cc106c.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Przedmiot - Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.