Mikrobiologia ogólna i żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | LE.DI.1S.1o0790 |
Kod Erasmus / ISCED: |
(brak danych)
/
(0912) Medycyna
|
Nazwa przedmiotu: | Mikrobiologia ogólna i żywności |
Jednostka: | Wydział Lekarski |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
2.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2023/2024" (zakończony)
Okres: | 2023-10-01 - 2024-01-28 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: | (brak danych) | |
Koordynatorzy: | Anna Tomusiak-Plebanek | |
Prowadzący grup: | (brak danych) | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Zaliczenie |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2023/2024" (w trakcie)
Okres: | 2024-02-26 - 2024-06-16 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 15 godzin
Seminarium, 16 godzin
Wykład w formie kształcenia na odległość, 14 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Anna Tomusiak-Plebanek | |
Prowadzący grup: | Małgorzata Biernat-Sudolska, Agnieszka Chmielarczyk, Kamil Drożdż, Edyta Golińska, Tomasz Gosiewski, Agnieszka Krawczyk, Paweł Krzyściak, Agata Pietrzyk, Magdalena Skóra, Magdalena Strus, Sława Szostek, Anna Tomusiak-Plebanek, Jadwiga Wójkowska-Mach | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/101726f2-f371-4353-ac55-0078f78eea20.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.