Praktyczny dobór produktów żywnościowych - dieta w schorzeniach układu sercowo-naczyniowego
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | LE.DI.1S.2f1075 | Kod Erasmus / ISCED: |
(brak danych)
/
(0912) Medycyna
![]() |
Nazwa przedmiotu: | Praktyczny dobór produktów żywnościowych - dieta w schorzeniach układu sercowo-naczyniowego | ||
Jednostka: | Wydział Lekarski | ||
Grupy: |
Grupa 2: |
||
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
2.00
(w zależności od programu) ![]() ![]() |
||
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/2021" (w trakcie)
Okres: | 2021-02-25 - 2021-06-15 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 15 godzin ![]() |
|
Koordynatorzy: | Jadwiga Helbin, Agata Skop-Lewandowska | |
Prowadzący grup: | Agata Skop-Lewandowska | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/68d35808-2436-4135-a877-4fd7395f6d68.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Przedmiot - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.