Analiza i ocena jakości żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | LE.DI.1S.2o0026 | Kod Erasmus / ISCED: |
(brak danych)
/
(0912) Medycyna
![]() |
Nazwa przedmiotu: | Analiza i ocena jakości żywności | ||
Jednostka: | Wydział Lekarski | ||
Grupy: | |||
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
2.00
(w zależności od programu) ![]() ![]() |
||
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/2021"
Okres: | 2021-02-25 - 2021-06-15 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 27 godzin ![]() Kształcenie na odległość, 8 godzin ![]() |
|
Koordynatorzy: | Paweł Zagrodzki | |
Prowadzący grup: | Joanna Chłopicka, Justyna Dobrowolska-Iwanek, Mirosław Krośniak, Małgorzata Tyszka-Czochara, Paweł Zagrodzki | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/8e158592-da97-454b-a634-e693ff6f5b95.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Przedmiot - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.