Nowoczesne technologie w dietetyce
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | LE.DI.2S.1f0851 |
Kod Erasmus / ISCED: |
(brak danych)
/
(0912) Medycyna
|
Nazwa przedmiotu: | Nowoczesne technologie w dietetyce |
Jednostka: | Wydział Lekarski |
Grupy: |
DT-fakultety |
Punkty ECTS i inne: |
2.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2023/2024" (zakończony)
Okres: | 2023-10-01 - 2024-01-28 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Seminarium, 20 godzin
Wykład w formie kształcenia na odległość, 10 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Piotr Walecki | |
Prowadzący grup: | (brak danych) | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/55b8e2d1-47f2-4acf-856f-127c09e5ac97.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2023/2024" (w trakcie)
Okres: | 2024-02-26 - 2024-06-16 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Seminarium, 20 godzin
Wykład w formie kształcenia na odległość, 10 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Piotr Walecki | |
Prowadzący grup: | Renata Szydlak, Piotr Walecki | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/55b8e2d1-47f2-4acf-856f-127c09e5ac97.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.