Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Punkt LogowaniaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Podstawy żywienia zbiorowego

Informacje ogólne

Kod przedmiotu: LE.DI.2S.1f1028 Kod Erasmus / ISCED: (brak danych) / (0912) Medycyna
Nazwa przedmiotu: Podstawy żywienia zbiorowego
Jednostka: Wydział Lekarski
Grupy: DT-fakultety
Punkty ECTS i inne: 0 LUB 2.00 (w zależności od programu)
zobacz reguły punktacji
Język prowadzenia: polski

Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2020/2021" (w trakcie)

Okres: 2020-10-01 - 2021-01-28
Wybrany podział planu:


powiększ
zobacz plan zajęć
Typ zajęć: Kształcenie na odległość, 18 godzin więcej informacji
Seminarium, 12 godzin więcej informacji
Koordynatorzy: Paweł Kawalec, Beata Piórecka, Jaśmina Żwirska
Prowadzący grup: Beata Piórecka
Strona przedmiotu: https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/32e06c7f-98dc-4eb0-a577-3ad5ce807b04.pdf
Lista studentów: (nie masz dostępu)
Zaliczenie: Przedmiot - Zaliczenie na ocenę

Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/2021" (jeszcze nie rozpoczęty)

Okres: 2021-02-24 - 2021-06-15
Wybrany podział planu:


powiększ
zobacz plan zajęć
Typ zajęć: Kształcenie na odległość, 18 godzin więcej informacji
Seminarium, 12 godzin więcej informacji
Koordynatorzy: Paweł Kawalec, Beata Piórecka, Jaśmina Żwirska
Prowadzący grup: (brak danych)
Strona przedmiotu: https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/32e06c7f-98dc-4eb0-a577-3ad5ce807b04.pdf
Lista studentów: (nie masz dostępu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.