Podstawy dietetyki w praktyce lekarskiej
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | LE.LE.JS.2f1899 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Podstawy dietetyki w praktyce lekarskiej |
Jednostka: | Wydział Lekarski |
Grupy: |
GRUPA NAUKOWE PODSTAWY MEDYCYNY |
Punkty ECTS i inne: |
2.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2023/2024" (w trakcie)
Okres: | 2024-02-26 - 2024-06-16 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 12 godzin
Seminarium, 8 godzin
Wykład w formie kształcenia na odległość, 10 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Agnieszka Kozioł-Kozakowska | |
Prowadzący grup: | Agnieszka Kozioł-Kozakowska | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.cm-uj.krakow.pl/pl/document/40e82293-66d7-4d27-9f63-d695d6d4e957.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.