Biotechnology and Industrial Microbiology – Practical Course
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | WBT-MBT2-27E | Kod Erasmus / ISCED: |
(brak danych)
/
(0510) Biological and related sciences
![]() |
Nazwa przedmiotu: | Biotechnology and Industrial Microbiology – Practical Course | ||
Jednostka: | Wydział Biochemii, Biofizyki i Biotechnologii | ||
Grupy: |
Facultative subjects for 1 year Molecular Biotechnology - summer semester 2019/2020 Facultative Subjects in English at the FBBB - summer semester 2019/2020 |
||
Punkty ECTS i inne: |
3.00 ![]() ![]() |
||
Język prowadzenia: | angielski |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/2021" (jeszcze nie rozpoczęty)
Okres: | 2021-02-25 - 2021-06-15 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 36 godzin ![]() |
|
Koordynatorzy: | Benedykt Władyka | |
Prowadzący grup: | Emilia Bonar, Benedykt Władyka | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Przedmiot - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.