Mikrobiologia ogólna i żywności [WL-19T1.Mikr.Żyw.1]
Semestr letni 2019/2020
Seminarium,
grupa nr 2
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Mikrobiologia ogólna i żywności [WL-19T1.Mikr.Żyw.1] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2019/2020 [19/20L]
(zakończony)
Seminarium [SEM], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 8 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie lub ocena |
Prowadzący: | Agnieszka Chmielarczyk, Tomasz Gosiewski, Paweł Krzyściak, Agata Pietrzyk, Magdalena Strus, Barbara Zawilińska |
Uwagi: |
Kierunek dietetyka, studia stacjonarne I stopnia, WL-2 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.