Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Punkt LogowaniaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Jakość i bezpieczeństwo żywności LE.DI.2S.1f0628
Semestr zimowy 2020/2021
Kształcenie na odległość, grupa nr 1

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Jakość i bezpieczeństwo żywności LE.DI.2S.1f0628
Zajęcia Semestr zimowy 2020/2021 (20/21Z) (w trakcie)
Kształcenie na odległość (EL), grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce: (brak danych)
Liczba osób w grupie: 20
Limit miejsc: 23
Zaliczenie: Zaliczenie lub ocena
Prowadzący: Joanna Zając
Uwagi:

Kierunek dietetyka, studia stacjonarne II stopnia

Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.