Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Chemia żywności [LE.DI.1S.1o0138] Rok akademicki 2020/2021
Kształcenie na odległość, grupa nr 1

Przejdź do planu zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot: Chemia żywności [LE.DI.1S.1o0138]
Zajęcia: Rok akademicki 2020/2021 [20/21] (zakończony)
Kształcenie na odległość [EL], grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce: Podana informacja o terminie jest orientacyjna. W celu uzyskania pewnej informacji obejrzyj kalendarz roku akademickiego lub skontaktuj się z wykładowcą (nieregularności zdarzają się przede wszystkim w przypadku zajęć odbywających się rzadziej niż co tydzień). (brak danych)
Liczba osób w grupie: 47
Limit miejsc: 49
Zaliczenie: Zaliczenie
Prowadzący: Joanna Dulińska-Litewka
Uwagi:

Kierunek dietetyka, studia stacjonarne I rok I stopień - wykład

Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
ul. Gołębia 24, 31-007 Kraków https://www.uj.edu.pl kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0 usosweb12b