Podstawy żywienia człowieka LE.DI.1S.1o1027
Rok akademicki 2020/2021
Kształcenie na odległość,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Podstawy żywienia człowieka LE.DI.1S.1o1027 | |||
Zajęcia |
Rok akademicki 2020/2021 (20/21)
(w trakcie)
Kształcenie na odległość (EL), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||
![]() |
Termin i miejsce: | (brak danych) | ||
Liczba osób w grupie: | 44 | |||
Limit miejsc: | 49 | |||
Zaliczenie: | Zaliczenie | |||
Prowadzący: | Jadwiga Helbin, Agata Skop-Lewandowska, Joanna Zając | |||
Uwagi: |
Kierunek dietetyka, studia stacjonarne I rok I stopień - wykład |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.