Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Punkt LogowaniaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Podstawy żywienia człowieka LE.DI.1S.1o1027
Rok akademicki 2020/2021
Kształcenie na odległość, grupa nr 1

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Podstawy żywienia człowieka LE.DI.1S.1o1027
Zajęcia Rok akademicki 2020/2021 (20/21) (w trakcie)
Kształcenie na odległość (EL), grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce: (brak danych)
Liczba osób w grupie: 44
Limit miejsc: 49
Zaliczenie: Zaliczenie
Prowadzący: Jadwiga Helbin, Agata Skop-Lewandowska, Joanna Zając
Uwagi:

Kierunek dietetyka, studia stacjonarne I rok I stopień - wykład

Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.