Podstawy żywienia człowieka LE.DI.1S.1o1027
Rok akademicki 2020/2021
Seminarium,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Podstawy żywienia człowieka LE.DI.1S.1o1027 | |||||
Zajęcia |
Rok akademicki 2020/2021 (20/21)
(w trakcie)
Seminarium (SEM), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||||
![]() |
Termin i miejsce: |
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 15:15 - 16:45
(sala nieznana) |
||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||
Liczba osób w grupie: | 21 | |||||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||||
Zaliczenie: | Zaliczenie lub ocena | |||||
Prowadzący: | Paulina Głodo, Jadwiga Helbin, Agata Skop-Lewandowska, Joanna Zając | |||||
Uwagi: |
Kierunek dietetyka, studia stacjonarne I rok I stopień - seminarium I |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.