Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Punkt LogowaniaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Mikrobiologia ogólna i żywności LE.DI.1S.1o0790
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia, grupa nr 2

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Mikrobiologia ogólna i żywności LE.DI.1S.1o0790
Zajęcia Semestr letni 2020/2021 (20/21L) (w trakcie)
Ćwiczenia (CW), grupa nr 2 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce: (brak danych)
Liczba osób w grupie: 8
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie lub ocena
Prowadzący: Agnieszka Chmielarczyk, Dominika Salamon, Agnieszka Sroka-Oleksiak, Sława Szostek, Katarzyna Talaga-Ćwiertnia, Anna Tomusiak-Plebanek
Uwagi:

Kierunek dietetyka, studia stacjonarne I stopnia I rok - ćwiczenia I i II

Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.