Mikrobiologia ogólna i żywności LE.DI.1S.1o0790
Semestr letni 2020/2021
Seminarium,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Mikrobiologia ogólna i żywności LE.DI.1S.1o0790 | |||
Zajęcia |
Semestr letni 2020/2021 (20/21L)
(w trakcie)
Seminarium (SEM), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||
![]() |
Termin i miejsce: | (brak danych) | ||
Liczba osób w grupie: | 17 | |||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||
Zaliczenie: | Zaliczenie lub ocena | |||
Prowadzący: | Tomasz Gosiewski, Paweł Krzyściak, Agata Pietrzyk, Agnieszka Sroka-Oleksiak, Magdalena Strus, Barbara Zawilińska | |||
Uwagi: |
Kierunek dietetyka, studia stacjonarne I stopnia I rok - seminarium I |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.