Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Punkt LogowaniaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Mikrobiologia ogólna i żywności LE.DI.1S.2o0790
Semestr zimowy 2020/2021
Seminarium, grupa nr 1

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Mikrobiologia ogólna i żywności LE.DI.1S.2o0790
Zajęcia Semestr zimowy 2020/2021 (20/21Z) (zakończony)
Seminarium (SEM), grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce: (brak danych)
Liczba osób w grupie: 15
Limit miejsc: 15
Zaliczenie: Zaliczenie lub ocena
Prowadzący: Paweł Krzyściak, Magdalena Strus, Sława Szostek
Uwagi:

Kierunek dietetyka, studia stacjonarne I stopnia II rok - seminarium

Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.