Kuchnie świata LE.DI.2S.2f0676
Semestr zimowy 2020/2021
Kształcenie na odległość,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Kuchnie świata LE.DI.2S.2f0676 | |||
Zajęcia |
Semestr zimowy 2020/2021 (20/21Z)
(zakończony)
Kształcenie na odległość (EL), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||
![]() |
Termin i miejsce: | (brak danych) | ||
Liczba osób w grupie: | 0 | |||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||
Prowadzący: | Jadwiga Helbin, Joanna Zając | |||
Uwagi: |
Kierunek dietetyka, studia stacjonarne II rok II stopień - fakultet |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.