Żywienie kliniczne LE.DI.2S.2o1789
Semestr zimowy 2020/2021
Kształcenie na odległość,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Żywienie kliniczne LE.DI.2S.2o1789 | |||
Zajęcia |
Semestr zimowy 2020/2021 (20/21Z)
(w trakcie)
Kształcenie na odległość (EL), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||
![]() |
Termin i miejsce: | (brak danych) | ||
Liczba osób w grupie: | 35 | |||
Limit miejsc: | 40 | |||
Zaliczenie: | Zaliczenie lub ocena | |||
Prowadzący: | Bartosz Brzozowski, Dorota Cibor, Ewa Czarnobilska, Agnieszka Dąbek-Drobny, Tomasz Grodzicki, Agata Jabrocka-Hybel, Piotr Jankowski, Olga Kaczmarczyk, Małgorzata Kieć-Klimczak, Alicja Klich-Rączka, Marek Klocek, Andrzej Kraśniak, Katarzyna Krzanowska, Marcin Krzanowski, Jan Kulawik, Marek Kuźniewski, Tomasz Mach, Przemysław Miarka, Dorota Myszkowska, Dorota Pach, Agnieszka Parnicka, Katarzyna Piotrowicz-Wójcik, Marek Rajzer, Marek Sierżęga, Anna Skalska, Grzegorz Sokołowski, Katarzyna Stolarz-Skrzypek, Antoni Szczepanik, Barbara Wizner, Małgorzata Zwolińska-Wcisło | |||
Uwagi: |
Kierunek dietetyka, studia stacjonarne II stopnia II rok - wykład |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.