Żywienie kliniczne [LE.DI.2S.2o1789]
Semestr zimowy 2020/2021
Kształcenie na odległość,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Żywienie kliniczne [LE.DI.2S.2o1789] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2020/2021 [20/21Z]
(zakończony)
Kształcenie na odległość [EL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 35 |
Limit miejsc: | 40 |
Zaliczenie: | Zaliczenie lub ocena |
Prowadzący: | Bartosz Brzozowski, Dorota Cibor, Ewa Czarnobilska, Agnieszka Dąbek, Tomasz Grodzicki, Agata Jabrocka-Hybel, Piotr Jankowski, Olga Kaczmarczyk, Małgorzata Kieć-Klimczak, Alicja Klich-Rączka, Marek Klocek, Andrzej Kraśniak, Katarzyna Krzanowska, Marcin Krzanowski, Jan Kulawik, Tomasz Mach, Przemysław Miarka, Dorota Myszkowska, Dorota Pach, Agnieszka Parnicka, Katarzyna Piotrowicz-Wójcik, Marek Rajzer, Marek Sierżęga, Anna Skalska, Grzegorz Sokołowski, Katarzyna Stolarz-Skrzypek, Antoni Szczepanik, Barbara Wizner, Jarosław Woroń, Małgorzata Zwolińska-Wcisło |
Uwagi: |
Kierunek dietetyka, studia stacjonarne II stopnia II rok - wykład |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.