Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Punkt LogowaniaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Technologia żywności i potraw LE.DI.1S.2o1583
Semestr letni 2020/2021
Kształcenie na odległość, grupa nr 1

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Technologia żywności i potraw LE.DI.1S.2o1583
Zajęcia Semestr letni 2020/2021 (20/21L) (jeszcze nie rozpoczęty)
Kształcenie na odległość (EL), grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce: (brak danych)
Liczba osób w grupie: 14
Limit miejsc: 14
Zaliczenie: Zaliczenie lub ocena
Prowadzący: Jadwiga Helbin, Agata Skop-Lewandowska, Joanna Zając
Uwagi:

Kierunek dietetyka, studia stacjonarne I stopnia II rok - wykład

Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.