Technologia żywności i potraw LE.DI.1S.2o1583
Semestr letni 2020/2021
Kształcenie na odległość,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Technologia żywności i potraw LE.DI.1S.2o1583 | |||
Zajęcia |
Semestr letni 2020/2021 (20/21L)
(jeszcze nie rozpoczęty)
Kształcenie na odległość (EL), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||
![]() |
Termin i miejsce: | (brak danych) | ||
Liczba osób w grupie: | 14 | |||
Limit miejsc: | 14 | |||
Zaliczenie: | Zaliczenie lub ocena | |||
Prowadzący: | Jadwiga Helbin, Agata Skop-Lewandowska, Joanna Zając | |||
Uwagi: |
Kierunek dietetyka, studia stacjonarne I stopnia II rok - wykład |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.