Interakcje leku z pożywieniem - aspekty kliniczne [LE.DI.2S.2o0610]
Semestr letni 2020/2021
Kształcenie na odległość,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Interakcje leku z pożywieniem - aspekty kliniczne [LE.DI.2S.2o0610] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2020/2021 [20/21L]
(zakończony)
Kształcenie na odległość [EL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 36 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie lub ocena |
Prowadzący: | Paweł Paśko |
Uwagi: |
Kierunek dietetyka, studia stacjonarne II rok II stopień - wykład Kierunek dietetyka, studia stacjonarne II rok II stopień - wykład Kierunek dietetyka, studia stacjonarne II rok II stopień - wykład |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.