Chemia spożywcza z elementami technologii żywności WCh-CM-H103-20
Semestr letni 2020/2021
Wykład,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Chemia spożywcza z elementami technologii żywności WCh-CM-H103-20 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Zajęcia |
Semestr letni 2020/2021 (20/21L)
(w trakcie)
Wykład (WYK), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Termin i miejsce: |
każda środa, 9:00 - 10:30
(sala nieznana) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 4 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Limit miejsc: | 15 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Prowadzący: | Magdalena Kurdziel |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.