Chemia żywności [LE.DI.1S.1o0138]
Rok akademicki 2021/2022
Seminarium,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Chemia żywności [LE.DI.1S.1o0138] |
Zajęcia: |
Rok akademicki 2021/2022 [21/22]
(zakończony)
Seminarium [SEM], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 20 |
Limit miejsc: | 20 |
Zaliczenie: | Zaliczenie lub ocena |
Prowadzący: | Paulina Dudzik, Joanna Dulińska-Litewka, Magdalena Górny |
Uwagi: |
Kierunek dietetyka, studia stacjonaren I rok I stopień - seminarium I |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.