Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Chemia żywności [LE.DI.1S.1o0138] Rok akademicki 2021/2022
Seminarium, grupa nr 1

Przejdź do planu zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot: Chemia żywności [LE.DI.1S.1o0138]
Zajęcia: Rok akademicki 2021/2022 [21/22] (zakończony)
Seminarium [SEM], grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce: Podana informacja o terminie jest orientacyjna. W celu uzyskania pewnej informacji obejrzyj kalendarz roku akademickiego lub skontaktuj się z wykładowcą (nieregularności zdarzają się przede wszystkim w przypadku zajęć odbywających się rzadziej niż co tydzień). (brak danych)
Liczba osób w grupie: 20
Limit miejsc: 20
Zaliczenie: Zaliczenie lub ocena
Prowadzący: Paulina Dudzik, Joanna Dulińska-Litewka, Magdalena Górny
Uwagi:

Kierunek dietetyka, studia stacjonaren I rok I stopień - seminarium I

Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
ul. Gołębia 24, 31-007 Kraków https://www.uj.edu.pl kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 usosweb12a