Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Punkt LogowaniaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Toksykologia i bezpieczeństwo żywności LE.DI.1S.1f1611
Semestr letni 2021/2022
Seminarium, grupa nr 1

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Toksykologia i bezpieczeństwo żywności LE.DI.1S.1f1611
Zajęcia Semestr letni 2021/2022 (21/22L) (jeszcze nie rozpoczęty)
Seminarium (SEM), grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce: (brak danych)
Liczba osób w grupie: 17
Limit miejsc: 20
Zaliczenie: Zaliczenie lub ocena
Prowadzący:
Uwagi:

Kierunek dietetyka, I rok I stopień

Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.