Toksykologia i bezpieczeństwo żywności [LE.DI.1S.1f1611]
Semestr letni 2021/2022
Ćwiczenia,
grupa nr 2
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Toksykologia i bezpieczeństwo żywności [LE.DI.1S.1f1611] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2021/2022 [21/22L]
(zakończony)
Ćwiczenia [CW], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 6 |
Limit miejsc: | 10 |
Zaliczenie: | Zaliczenie lub ocena |
Prowadzący: | Piotr Pokrzywa |
Uwagi: |
Kierunek dietetyka, I rok I stopień - II |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.