Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Geny wrażliwe na dietę [LE.DI.1S.3f1830e] Semestr zimowy 2021/2022
Kształcenie na odległość, grupa nr 1

Przejdź do planu zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot: Geny wrażliwe na dietę [LE.DI.1S.3f1830e]
Zajęcia: Semestr zimowy 2021/2022 [21/22Z] (zakończony)
Kształcenie na odległość [EL], grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce: Podana informacja o terminie jest orientacyjna. W celu uzyskania pewnej informacji obejrzyj kalendarz roku akademickiego lub skontaktuj się z wykładowcą (nieregularności zdarzają się przede wszystkim w przypadku zajęć odbywających się rzadziej niż co tydzień). (brak danych)
Liczba osób w grupie: 12
Limit miejsc: 15
Zaliczenie: Zaliczenie lub ocena
Prowadzący: Iwona Wybrańska
Uwagi:

Kierunek dietetyka, studia stacjonarne III rok I stopień - fakultet

Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
ul. Gołębia 24, 31-007 Kraków https://www.uj.edu.pl kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 usosweb12c