Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Wpływ żywności, suplementów diety i leków na wyniki podstawowych badań laboratoryjnych [WFa.FAR-4NS-F-WplZyw] Semestr letni 2021/2022
Seminarium, grupa nr 1

Przejdź do planu zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot: Wpływ żywności, suplementów diety i leków na wyniki podstawowych badań laboratoryjnych [WFa.FAR-4NS-F-WplZyw]
Zajęcia: Semestr letni 2021/2022 [21/22L] (zakończony)
Seminarium [SEM], grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce: Podana informacja o terminie jest orientacyjna. W celu uzyskania pewnej informacji obejrzyj kalendarz roku akademickiego lub skontaktuj się z wykładowcą (nieregularności zdarzają się przede wszystkim w przypadku zajęć odbywających się rzadziej niż co tydzień). (brak danych)
Liczba osób w grupie: 2
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie
Prowadzący: Magdalena Kurnik-Łucka
Uwagi:

ns

Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
ul. Gołębia 24, 31-007 Kraków https://www.uj.edu.pl kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 usosweb12c