adiunkt z dr hab. w jednostce Zakład Bromatologii
|
dr hab.
Mirosław Krośniak
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Poniedziałki godz 10-12
Koordynowane przedmioty
23/24L - Analiza środków spożywczych FA.AM.JS.3o0028
Prowadzone przedmioty
23/24Z - Bromatologia FA.FA.JS.4o0125:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7)
23/24Z - Dietetyka (zasady żywieniowe w wybranych jednostkach chorobowych) FA.FA.JS.4f0239:
Zajęcia typu Problem Based Learning (grupa 1), Zajęcia typu Problem Based Learning (grupa 2), Zajęcia typu Problem Based Learning (grupa 3)
23/24Z - Poprawa jakości życia w oparciu o nowe odkrycia z chronobiologii LE.DI.1S.1f1037:
Wykład w formie kształcenia na odległość (grupa 1)
23/24L - Analiza i ocena jakości żywności LE.DI.1S.2o0026:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
23/24L - Analiza środków spożywczych FA.AM.JS.3o0028:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
23/24L - Dietetyka. Żywienie człowieka zdrowego i chorego - wybrane zagadnienia FA.FA.JS.4f0240:
Seminarium (grupa 1)
23/24L - Ćwiczenia specjalistyczne z metodologią badań naukowych FA.FA.JS.5o0193:
Ćwiczenia (grupa 12)
23/24L - Ćwiczenia specjalistyczne z metodologią badań naukowych WFa.FAR-5NS-O-CwiSpe:
Ćwiczenia (grupa 12)