starszy wykładowca z dr w jednostce Zakład Bromatologii
|
dr
Joanna Chłopicka
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
23/24L - Analiza sensoryczna wraz z elementami degustacji wina OWF.ENOL.P.1o2098
23/24L - Kulturowe aspekty wina OWF.ENOL.P.1o2096
23/24L - Neurogastronomika w chorobach metabolicznych FA.FA.JS.2f1989
23/24L - Typologia wina, regiony winiarskie. Regulacje prawne w produkcji i dystrybucji wina OWF.ENOL.P.1o2099
23/24 - SKN Bromatologiczne przy Zakładzie Bromatologii SKN-UJ.WFa.KB
Prowadzone przedmioty
23/24Z - Bromatologia FA.FA.JS.4o0125:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
23/24Z - Dietetyka (zasady żywieniowe w wybranych jednostkach chorobowych) FA.FA.JS.4f0239:
Zajęcia typu Problem Based Learning (grupa 1), Zajęcia typu Problem Based Learning (grupa 2), Zajęcia typu Problem Based Learning (grupa 3)
23/24Z - Poprawa jakości życia w oparciu o nowe odkrycia z chronobiologii LE.DI.1S.1f1037:
Wykład w formie kształcenia na odległość (grupa 1)
23/24Z - Wpływ diety na stan skóry LE.DI.1S.1f1649:
Wykład w formie kształcenia na odległość (grupa 1)
23/24L - Analiza i ocena jakości żywności LE.DI.1S.2o0026:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
23/24L - Analiza środków spożywczych FA.AM.JS.3o0028:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
23/24L - Dietetyka. Żywienie człowieka zdrowego i chorego - wybrane zagadnienia FA.FA.JS.4f0240:
Seminarium (grupa 1)
23/24L - Interakcje leku z pożywieniem - aspekty kliniczne SDMZ-0201-D-Ilp:
Ćwiczenia (grupa 1), Seminarium (grupa 1)
23/24L - Ćwiczenia specjalistyczne z metodologią badań naukowych FA.FA.JS.5o0193:
Ćwiczenia (grupa 12)
23/24L - Ćwiczenia specjalistyczne z metodologią badań naukowych WFa.FAR-5NS-O-CwiSpe:
Ćwiczenia (grupa 12)