Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Dietetyka, stacjonarne I stopnia Trzeci rok, dietetyka

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Dietetyka, stacjonarne I stopnia (WL-n109-0-ZD-6)
Etap: Trzeci rok, dietetyka (DT-DL-3)
Poprzednie etapy: Drugi rok, dietetyka
Następne etapy: (brak)
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: dietetyka
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty:
  • Licencjat na dietetyce

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Dietetyka kliniczna w pediatrii WL-T3.Diet.Klin.Ped. 14/15 - ... NIE
Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa oraz interakcja leków z żywnością 2/2 WL-T3.Farmak.II 14/15 - ... NIE
Informacja naukowa WL-T3.Inf.Nauk. 14/15 - ... NIE
Język angielski 3/3 CM-CJ-A-DT-1S-3 14/15 - ... NIE
Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne WL-T3.Klin.Zar.Chor. 14/15 - ... NIE
Kwalifikowana pierwsza pomoc WL-T3.Pier.Pom. 14/15 - ... NIE
Pedagogika WL-T3.Pedag. 14/15 - 14/15 NIE
Podstawy prawa własności intelektualnej WL-T3.Wł.Int. 16/17 - ... NIE
Poradnictwo żywieniowe WL-T3.Por.Żyw. 14/15 - ... NIE
Praktyka w domu pomocy społecznej WL-T1.Prakt.3 14/15 - 15/16 NIE
Praktyka w poradni chorób układu pokarmowego i chorób metabolicznych WL-T1.Prakt.2 14/15 - 15/16 NIE
Praktyka w poradni dietetycznej WL-T3.Prakt.6 16/17 - ... NIE
Praktyka w szpitalu dla dorosłych WL-T3.Prakt.3 14/15 - 15/16 NIE
Praktyka z zakresu technologii potraw WL-T3.Prakt.5 14/15 - 15/16 NIE
Prawo i ekonomika w ochronie zdrowia WL-T3.Praw.Ekon. 14/15 - ... NIE
Prewencja wtórna chorób cywilizacyjnych WL-T3.Prew.Chor.Cyw. 14/15 - ... NIE
Seminarium licencjackie WL-T3.Sem.Lic. 15/16 - 17/18 NIE
Seminarium licencjackie WL-T3.Sem.Lic.1 14/15 - 14/15 NIE
Seminarium licencjackie WL-T3.Semi.Lic. 19/20 - ... NIE
Statystyka WL-T3.Statys. 15/16 - ... NIE
Statystyka 2/2 WL-T3.Statys.II 14/15 - 14/15 NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS 14/15 - ... n/d 180.00
ul. Gołębia 24, 31-007 Kraków https://www.uj.edu.pl kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 usosweb12a