Dietetyka, stacjonarne I stopnia Trzeci rok, dietetyka
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Dietetyka kliniczna w pediatrii WL-T3.Diet.Klin.Ped. | 14/15 - ... | NIE |
Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa oraz interakcja leków z żywnością 2/2 WL-T3.Farmak.II | 14/15 - ... | NIE |
Informacja naukowa WL-T3.Inf.Nauk. | 14/15 - ... | NIE |
Język angielski 3/3 CM-CJ-A-DT-1S-3 | 14/15 - ... | NIE |
Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne WL-T3.Klin.Zar.Chor. | 14/15 - ... | NIE |
Kwalifikowana pierwsza pomoc WL-T3.Pier.Pom. | 14/15 - ... | NIE |
Pedagogika WL-T3.Pedag. | 14/15 - 14/15 | NIE |
Podstawy prawa własności intelektualnej WL-T3.Wł.Int. | 16/17 - ... | NIE |
Poradnictwo żywieniowe WL-T3.Por.Żyw. | 14/15 - ... | NIE |
Praktyka w domu pomocy społecznej WL-T1.Prakt.3 | 14/15 - 15/16 | NIE |
Praktyka w poradni chorób układu pokarmowego i chorób metabolicznych WL-T1.Prakt.2 | 14/15 - 15/16 | NIE |
Praktyka w poradni dietetycznej WL-T3.Prakt.6 | 16/17 - ... | NIE |
Praktyka w szpitalu dla dorosłych WL-T3.Prakt.3 | 14/15 - 15/16 | NIE |
Praktyka z zakresu technologii potraw WL-T3.Prakt.5 | 14/15 - 15/16 | NIE |
Prawo i ekonomika w ochronie zdrowia WL-T3.Praw.Ekon. | 14/15 - ... | NIE |
Prewencja wtórna chorób cywilizacyjnych WL-T3.Prew.Chor.Cyw. | 14/15 - ... | NIE |
Seminarium licencjackie WL-T3.Sem.Lic. | 15/16 - 17/18 | NIE |
Seminarium licencjackie WL-T3.Sem.Lic.1 | 14/15 - 14/15 | NIE |
Seminarium licencjackie WL-T3.Semi.Lic. | 19/20 - ... | NIE |
Statystyka WL-T3.Statys. | 15/16 - ... | NIE |
Statystyka 2/2 WL-T3.Statys.II | 14/15 - 14/15 | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS | 14/15 - ... | n/d | 180.00 |