Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Punkt LogowaniaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Dietetyka, stacjonarne I stopnia
Trzeci rok, dietetyka

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Dietetyka, stacjonarne I stopnia (WL-n109-0-ZD-6)
  Etap: Trzeci rok, dietetyka (DT-DL-3)
  Poprzednie etapy: Drugi rok, dietetyka
  Następne etapy: (brak)
Kierunki: dietetyka
Certyfikaty: Licencjat na dietetyce
Licencjat na dietetyce
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 19/20Z 19/20L 19/20 Wymagany do warunku
Dietetyka kliniczna w pediatrii WL-T3.Diet.Klin.Ped. 14/15 - ... NIE
Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa oraz interakcja leków z żywnością 2/2 WL-T3.Farmak.II 14/15 - ... NIE
Informacja naukowa WL-T3.Inf.Nauk. 14/15 - ... NIE
Język angielski 3/3 CM-CJ-A-DT-1S-3 14/15 - ... NIE
Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne WL-T3.Klin.Zar.Chor. 14/15 - ... NIE
Kwalifikowana pierwsza pomoc WL-T3.Pier.Pom. 14/15 - ... NIE
Pedagogika WL-T3.Pedag. 14/15 - 14/15 NIE
Podstawy prawa własności intelektualnej WL-T3.Wł.Int. 16/17 - ... NIE
Poradnictwo żywieniowe WL-T3.Por.Żyw. 14/15 - ... NIE
Praktyka w domu pomocy społecznej WL-T1.Prakt.3 14/15 - 15/16 NIE
Praktyka w poradni chorób układu pokarmowego i chorób metabolicznych WL-T1.Prakt.2 14/15 - 15/16 NIE
Praktyka w poradni dietetycznej WL-T3.Prakt.6 16/17 - ... NIE
Praktyka w szpitalu dla dorosłych WL-T3.Prakt.3 14/15 - 15/16 NIE
Praktyka z zakresu technologii potraw WL-T3.Prakt.5 14/15 - 15/16 NIE
Praktyka z zakresu technologii żywienia WL-T3.Prakt.8 16/17 - ... NIE
Prawo i ekonomika w ochronie zdrowia WL-T3.Praw.Ekon. 14/15 - ... NIE
Prewencja wtórna chorób cywilizacyjnych WL-T3.Prew.Chor.Cyw. 14/15 - ... NIE
Seminarium licencjackie WL-T3.Sem.Lic. 15/16 - 17/18 NIE
Seminarium licencjackie WL-T3.Sem.Lic.1 14/15 - 14/15 NIE
Statystyka WL-T3.Statys. 15/16 - ... NIE
Statystyka 2/2 WL-T3.Statys.II 14/15 - 14/15 NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS 14/15 - ... n/d 180.00