Inspekcja sanitarna niestacjonarne pierwszego stopnia Drugi rok, inspekcja sanitarna
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Bezpieczeństwo żywności i żywienia WOZ.ZPISZ-BZiZ | 14/15 - ... | TAK |
Epidemiologia WOZ.ZPISZ-E | 14/15 - ... | TAK |
Finanse publiczne WOZ.ZPISZ-FinPub | 14/15 - ... | TAK |
Higiena komunalna WOZ.ZPISZ-HKom | 14/15 - ... | TAK |
Higiena lecznictwa WOZ.ZPISZ-HLecz | 14/15 - ... | TAK |
Organizacja ochrony zdrowia WOZ.ZPISZ-OrgOchZdr | 14/15 - ... | TAK |
Praktyka WOZ.ZPISZ-XP2 | 14/15 - ... | TAK |
Prawne uwarunkowania funkcjonowania inspekcji sanitarnej WOZ.ZPISZ-PUFIS | 14/15 - ... | TAK |
Prawo zdrowia publicznego WOZ.ZPISZ-PrawoZP | 14/15 - ... | TAK |
Promocja zdrowia i edukacja zdrowotna WOZ.ZPISZ-PZiEZ | 14/15 - ... | TAK |
Środowiskowe uwarunkowania zdrowia WOZ.ZPISZ-ŚUZ | 14/15 - ... | TAK |
Urzędowa kontrola żywności WOZ.ZPISZ-UKŻ | 14/15 - ... | TAK |
Wprowadzenie do ustawodawstwa sanitarnego WOZ.ZPISZ-WdUS | 14/15 - ... | TAK |
Zwalczanie chorób WOZ.ZPISZ-ZC | 14/15 - ... | TAK |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS | 15/16 - ... | 110.00 | 120.00 | |
ECTS - Punkty ECTS | ZPIS.1.N.1.FG - Przedmioty fakultatywne, zdrowie publiczne inspekcja sanitarna, niest. I st, 1 rok | 15/16 - ... | 15.00 | 15.00 |