Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Punkt LogowaniaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Zarządzanie jakością, niestacjonarne zaoczne drugiego stopnia
Pierwszy rok, zarządzanie jakością

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Zarządzanie jakością, niestacjonarne zaoczne drugiego stopnia (WZKS-n099-2-UZ-4)
  Etap: Pierwszy rok, zarządzanie jakością (Z-J-ZU-1)
  Poprzednie etapy: (brak)
  Następne etapy: Drugi rok, zarządzanie jakością
Kierunki: zarządzanie zarządzanie jakością - kształcenie menedżerów jakości
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagany do warunku
Audit WZ.ZES-Aud 11/12L - 11/12L NIE
Audit WZ.ZES-Aud 12/13L - 12/13L NIE
Audit WZ.ZES-Aud 13/14 - 13/14 NIE
Business English WZ.ZES-BE/I1 12/13Z - 12/13Z NIE
Business English WZ.ZES-BE/I1 13/14Z - 13/14L NIE
Business English WZ.ZES-BE/I2 12/13L - 12/13L NIE
Business English WZ.ZES-BE/I2 13/14 - 13/14 NIE
Etyka w zarządzaniu WZ.ZES-EwZ 11/12L - 11/12L NIE
Etyka w zarządzaniu WZ.ZES-EwZ 12/13L - 12/13L NIE
Etyka w zarządzaniu WZ.ZES-EwZ 13/14 - 13/14 NIE
Koncepcje zarządzania część I WZ.ZES-KZcz1 11/12Z - 11/12Z NIE
Koncepcje zarządzania część I WZ.ZES-KZcz1 12/13Z - 12/13Z NIE
Koncepcje zarządzania część I WZ.ZES-KZcz1 13/14Z - 13/14L NIE
Makroekonomia II WZ.ZES-Makr 11/12L - 11/12L NIE
Makroekonomia II WZ.ZES-Makr 12/13L - 12/13L NIE
Makroekonomia II WZ.ZES-Makr 13/14 - 13/14 NIE
Marketing międzynarodowy WZ.MARKET-MIEDZ 11/12Z - 11/12Z NIE
Marketing międzynarodowy WZ.MARKET-MIEDZ 12/13Z - 12/13Z NIE
Marketing międzynarodowy WZ.MARKET-MIEDZ 13/14Z - 13/14L NIE
Mikroekonomia II WZ.ZES-Mikr 11/12Z - 11/12Z NIE
Mikroekonomia II WZ.ZES-Mikr 12/13Z - 12/13Z NIE
Mikroekonomia II WZ.ZES-Mikr 13/14Z - 13/14L NIE
Normalizacja, akredytacja i certyfikacja WZ.ZES-NAiC 11/12L - 11/12L NIE
Normalizacja, akredytacja i certyfikacja WZ.ZES-NAiC 12/13L - 12/13L NIE
Normalizacja, akredytacja i certyfikacja WZ.ZES-NAiC 13/14 - 13/14 NIE
Ochrona własności intelektualnej WZ.ZES-OWI 13/14 - 13/14 NIE
Ochrona własności intelektualnej zsk/owi/WZ.IEZ-Z 15/16 - 15/16 NIE
Prawo cywilne WZ.ZES-PC 11/12L - 11/12L NIE
Prawo cywilne WZ.ZES-PC 13/14 - 13/14 NIE
Rachunkowość zarządcza WZ.ZES-RZ 11/12Z - 11/12Z NIE
Rachunkowość zarządcza WZ.ZES-RZ 12/13Z - 12/13Z NIE
Rachunkowość zarządcza WZ.ZES-RZ 13/14Z - 13/14L NIE
Seminarium magisterskie WZ.IEZ/ZES/SM2sem 11/12L - 11/12L NIE
Seminarium magisterskie WZ.IEZ/ZES/SM2sem 12/13L - 12/13L NIE
Seminarium magisterskie WZ.IEZ/ZES/SM2sem 13/14 - 13/14 NIE
Statystyka matematyczna WZ.STAT-MAT 11/12Z - 11/12Z NIE
Statystyka matematyczna WZ.STAT-MAT 12/13Z - 12/13Z NIE
Statystyka matematyczna WZ.STAT-MAT 13/14Z - 13/14L NIE
Systemy ISO 9000 WZ.ZES-SYS.JAK-W 12/13Z - 12/13Z NIE
Systemy ISO 9000 WZ.ZES-SYS.JAK-W 13/14Z - 13/14L NIE
Systemy jakości ISO 9000 WZ.ZES-ISO 11/12Z - 11/12Z NIE
Szkolenie BHP BHP-3 15/16 - ... NIE
TQM - koncepcje zarządzania część II WZ.ZES-TQM-KZcz2 11/12Z - 11/12Z NIE
TQM - koncepcje zarządzania część II WZ.ZES-TQM-KZcz2 12/13Z - 12/13Z NIE
TQM - koncepcje zarządzania część II WZ.ZES-TQM-KZcz2 13/14Z - 13/14L NIE
Wymagania jakościowe, ocena i doskonalenie systemu jakości WZ.WYMJAK-OCENA 12/13L - 12/13L NIE
Wymagania jakościowe, ocena i doskonalenie systemu jakości WZ.WYMJAK-OCENA 13/14 - 13/14 NIE
Wymagania jakościowe, ocena i doskonalenie systemu jakości WZ.WYMJAK-OCENA-E+Z 11/12L - 11/12L NIE
Zarządzanie jakością w szkolnictwie wyższym WZ.ZES-ZJwSW 11/12L - 11/12L NIE
Zarządzanie jakością w szkolnictwie wyższym WZ.ZES-ZJwSW 12/13L - 12/13L NIE
Zarządzanie jakością w szkolnictwie wyższym WZ.ZES-ZJwSW 13/14 - 13/14 NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS 12/13Z - 12/13L n/d 63.00
ECTS - Punkty ECTS 13/14Z - 13/14L n/d 63.00
ECTS - Punkty ECTS 15/16Z - 15/16L n/d 62.00
ECTS - Punkty ECTS 16/17 - 16/17 n/d 63.00