Mikrobiologia ogólna i żywności WL-19T1.Mikr.Żyw.1
Ćwiczenia przedkliniczne (CWPK)
Semestr letni 2019/2020
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje | |
---|---|---|---|---|---|
11 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Małgorzata Biernat-Sudolska, Magdalena Skóra, Agata Pietrzyk, Agnieszka Chmielarczyk, Sława Szostek, Dominika Salamon, Monika Brzychczy-Włoch, Anna Tomusiak-Plebanek, Katarzyna Talaga-Ćwiertnia | 8/ |
|
|
12 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Magdalena Skóra, Małgorzata Biernat-Sudolska, Agata Pietrzyk, Agnieszka Chmielarczyk, Sława Szostek, Dominika Salamon, Monika Brzychczy-Włoch, Anna Tomusiak-Plebanek, Katarzyna Talaga-Ćwiertnia | 4/ |
|
|
21 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Magdalena Skóra, Małgorzata Biernat-Sudolska, Agata Pietrzyk, Agnieszka Chmielarczyk, Sława Szostek, Dominika Salamon, Monika Brzychczy-Włoch, Anna Tomusiak-Plebanek, Katarzyna Talaga-Ćwiertnia | 3/ |
|
|
31 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
3/ |
|
||
32 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
3/ |
|
||
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.