Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Mikrobiologia ogólna i żywności WL-19T1.Mikr.Żyw.1
Ćwiczenia przedkliniczne (CWPK) Semestr letni 2019/2020

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 15
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie lub ocena

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
11 (brak danych), (sala nieznana)
Małgorzata Biernat-Sudolska, Magdalena Skóra, Agata Pietrzyk, Agnieszka Chmielarczyk, Sława Szostek, Dominika Salamon, Monika Brzychczy-Włoch, Anna Tomusiak-Plebanek, Katarzyna Talaga-Ćwiertnia 8/ szczegóły
12 (brak danych), (sala nieznana)
Magdalena Skóra, Małgorzata Biernat-Sudolska, Agata Pietrzyk, Agnieszka Chmielarczyk, Sława Szostek, Dominika Salamon, Monika Brzychczy-Włoch, Anna Tomusiak-Plebanek, Katarzyna Talaga-Ćwiertnia 4/ szczegóły
21 (brak danych), (sala nieznana)
Magdalena Skóra, Małgorzata Biernat-Sudolska, Agata Pietrzyk, Agnieszka Chmielarczyk, Sława Szostek, Dominika Salamon, Monika Brzychczy-Włoch, Anna Tomusiak-Plebanek, Katarzyna Talaga-Ćwiertnia 3/ szczegóły
31 (brak danych), (sala nieznana)
3/ szczegóły
32 (brak danych), (sala nieznana)
3/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Jagielloński w Krakowie.
ul. Gołębia 24, 31-007 Kraków https://www.uj.edu.pl kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0 usosweb12c